رونمایی "مستند هستند کسانی که " از مجموعه فعالیتهای مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۹ کد : ۷۵۴ اخبار
تعداد بازدید:۳۶

رونمایی مستند" هستند کسانی که " از مجموعه فعالیتهای مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی با حضور اساتید برجسته  علمی و فرهنگی ، مسولین دانشگاه  و دانشجویان علاقمند شنبه 13 بهمن 1397 در سالن آمفی تئاتر شهید احدی برگزار شد.
"متن خوشامدگویی رئیس مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی به مناسبت رونمایی از مستند"
 اساتید فرهیخته، مهمانان محترم، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز
باعث افتخار است که خوشامد گرم خدمت همه عزیزان در رونمایی مستند "هستند که ..." و گزارش بخشی از فعالیت های مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی داشته باشم.
این برنامه با هدف ایجاد جمعی از دانشمندان و برترین های حوزه تحقیقات جهت حمایت بیشتر از پژوهشگران و پژوهش  و تجاری سازی محصولات پژوهشی ایجاد شده است.
حضور برترین دانشمندان از بهترین دانشگاه های داخل و خارج کشور در این جمع مایه افتخار ما است .
استفاده از داربست هایی که با بیمار امکان رشد و ترمیم بافت آسیب  دیده را فراهم کنند از اهداف پزشکی بازساختی است. مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی با هدف پوشش مباحث از آزمایشگاه تا بالین در سال 1394 تاسیس شد تا در این حوزه  طرح های پژوهشی متعددی در حوزه سلول درمانی، ژن درمانی با تکنیک کریسپر، مهندسی بافت و روش های تشخیصی و درمانی ژنتیکی را در قالب پایان نامه  یا طرح پژوهشی توسط  اساتید دانشمند و دانشجویان پرتلاش و با ایجاد ارتباطات خارجی و داخلی با مراکز علمی معتبر به پایان رساند.
 همچنین  موفق به برگزاری همایش های بین المللی در دانشگاه کمبریج انگلستان، دانشگاه کلن آلمان و آکادمی پزشکی فرد محور آلمان، دانشگاه علامه طبا طبایی و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی گردیده است.
این حوزه بین رشته ای کاربردهای بسیاری برای رشته ها ی مختلف فراهم ساخته  و امیدواریم  با حمایت بیشتر رسانه ملی و اصحاب رسانه با معرفی محصولات  حاصل از پژوهش در جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و استفاده از پتانسیل خیرین سلامت  در عرصه پژوهش موفق گردیم.
اینجانب از صمیم قلب آرزومندم این مستند برای ملت عزیزمان مفید و در بهبود توسعه فرایند دانش علوم پزشکی مورد بهره برداری قرار گیرد.

( ۱ )

نظر شما :